sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Päivän kirppislöydöt

Heips!

Rakastan kirppiksillä kiertelyä! Suurin osa vauvojen vaatteista ja tarvikkeista on erilaisilta kirppareilta. Erilaisia isompia tarvikkeita on tullut osteltua erityisesti Facebookin kirppisryhmistä ja tori.fistä. Vaatteista suurin osa on itsepalvelukirppareilta. Vaatteita en yleensä osta käytettynä netistä, koska ihmisillä on erilaisia käsityksiä vaatteiden kunnosta. Myyjän mielestä hyväkuntoinen saattaakin olla ostajasta kulahtanut lumppu. Pelkästä kuvasta ei myöskään saa välttämättä käsitystä vaatteen käytönnöllisyydestä tai sopivuudesta. Lastentarvikekirppiksiltä löytää usein kaikkea tarpeellista, varsinkin leluja ja vaatteita. Tavallisillakin kirppiksillä on tosi paljon lastentavaraa myynnissä. Tuotteiden käyttöikä on niin lyhyt, että paljon uudenveroistakin tavaraa on myynnissä.

Tänään kävin Kumpulan Vekarakirppiksellä, ja löysin kahdellakympillä monta kivaa tuotetta! Kahdet housut, Mamas & Papas soittorasia (kivaa unimusaa vauvoille!) ja uniriepu, uudenveroinen Metsola-body ja konttauskypärä. Googletin huvikseni paljonko nuo Mamas & Papas -tuotteet maksavat uutena, ja pelkkä uniriepu oli arvoltaan parikymppiä. Huh! Ei tulisi mieleenikään maksaa unirievusta niin paljon :)

Voisin ehkä tehdä oman postauksen Uudenmaan itsepalvelu- ja livekirppiksistä, joista olen tehnyt eniten löytöjä itselleni ja vauvoille. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille!

Ulla

Päivän löydöt!

4 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä! Tykkään tosi paljon noista Mamas j& Papas tuotteista :-). Olen kanssa todella innokas kirppistelijä. Ikinä ei voi tietää, mitä kivaa sieltä löytääkään. Tein raskausaikana postausta eri kirppiksistä: http://kotimetsa.blogspot.fi/2014/03/kirppiskarppana.html . Osa listatuista on jo kylläkin lopettanut, mutta käy kurkkaamassa, jos siellä olis sulle uusia tuttavuuksia :-)!

    VastaaPoista
  2. Se on just parasta, kun ei tiedä etukäteen mitä ihanaa löytyy :) Kiitos linkistä, käyn ehdottomasti kurkkaamassa! Mäkin jo innostuin alottelemaan kirpparipostausta :)

    VastaaPoista
  3. Mennää joskus yhdessä vekaralle ni voin kattoo vauvoja :) pitäs käydä siellä useemmin ku aina löytyy kaikkea kivaa. Ja sun pitää tulla koluamaan islalle iiriksen vanhoja vaatteita. T.sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellaki! En muista kyllä koskaan lähteneeni sieltä kokonaan tyhjin käsin :) Pitääpä tulla visiitille!

      Poista