Vauvan Pasta Bolognese n. 6 kk+
- 400 g naudan jauhelihaa
- Muutama porkkana
- 1 sipuli
- 1-3 valkosipulinkynttä
- n. 800 g tomaattimurskaa
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 0,5 dl silputtua persiljaa ja/tai basilikaa
- Mustapippuria
- Vettä tarpeen mukaan
- Lisäksi keitettyä täysjyväpastaa
Paahda jauheliha kypsäksi kuumalla, kuivalla pannulla sekoittaen samalla koko ajan murumaiseksi. Lisää joukkoon kuoritut ja raastetut porkkanat, hienonnettu sipuli, tomaattimurska sekä mausteet. Säästä tuore persilja loppuun. Anna kastikkeen hautua vähintään puoli tuntia. Lisää persilja ja keitetyt pastat sekaan. Soseuta tarvittaessa sauvasekoittimella sopivan sileäksi/karkeaksi vauvallesi. Pakasta sopivan kokoisissa muoteissa/pakastuspusseissa.
Kiitos reseptistä Ulla Maria :-)! Kokeilen heti huomenna.
VastaaPoistaEipä kestä! Toivottavasti teidän neideille maistuu! :)
PoistaHeh tein kerran itse vastaavalla reseptillä pastaa A-murulle ja hän suorastaan yökkäsi sitä syödessään. :D
VastaaPoistaTämä sinun versiosi kelpaisi tosin aikuisellekin! Nam!
Voi ei! :D Jep, ehkä jotain fondia vähän kaipaisi mutta muuten oikein maukasta :) Vauvojen jämät päätyy omaan suuhun, jos ruoka on syötävää :D
Poista