keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Vapaapäivän viettoa

 Heippa,

kahdessa viikossa ehtii yllättävän hyvin unohtaa työkuviot, mikä on tietysti hyvä asia. Sehän se loman tarkoitus kai onkin. Maanantaina koitti paluu arkeen. Onneksi on mukava kesätyöpaikka, jossa on kiva olla töissä! Sairaanhoitajan ammatti tuntuu kyllä omalta jutulta. Harmillista vain, että pian koittaa syksy ja pitää palata vielä muutamaksi kuukaudeksi koulun penkille. Mieluummin jäisin pidemmäksi aikaa töihin :) Tänään tuli vietettyä mukava vapaapäivä: ohjelmassa oli marjastusta sekä Tall Ship Races -purjehdustapahtumassa kiertelyä ystävän kanssa. Illalla käytiin vielä Kimin toiveesta Morrison's:ssa burgereilla (täytyyhän cityshoppariedut käyttää ;))

Kesä on vaarallista aikaa :D Maalla saadut paarman puremat aiheuttivat harmia, koska meillä molemmilla jalat kipeytyivät ja turposivat pistosten ympäriltä palattuamme kotiin. Varsinkin Kimin toinen jalka turposti aikamoisesti, mikä vaikeutti kävelyäkin. Antihistamiinia ja paikallishoitona kortisoni, onneksi jalat palautuivat ennalleen muutamassa päivässä. Kirppikset on muuten vaarallisia paikkoja: löin eilen pääni itsepalvelukirpparilla, koska siellä oli niin matalat oviaukot (varoitustekstejä kyllä oli...) Päätä hieman jomottaa, mutta eiköhän se tästä. Kyseinen kirppari oli Kaivarin Kanuuna, jossa kävin ensimmäistä kertaa vaikka kirppis on ollut olemassa jo pitkään. Vaarallisia oviaukkoja lukuunottamatta kirppis oli tosi kiva ja siisti, tällä kertaa en tosin tehnyt löytöjä. Yksi paita sentään tarttui mukaan.

Mansikkakriisi päättyi muuten onnellisesti. Marjatila Juhmossa Tuusulassa oli vielä käynnissä itsepoiminta, ja mansikoita sai hintaan 3,50€/kg, ei paha! Kävin siellä kahtena päivänä keräämässä ja sain yhteensä saaliiksi 15 kg marjoja! Pakastin mansikoita sekä survoksena että kokonaisina. Nyt kelpaa pitkin vuotta nauttia mansikoita puuron päällä, jogurtissa, smoothiessa ja tehdä kiisseliä. Jos joku on vielä vailla mansikoita, niin Juhmossa on vielä lauantaina yksi itsepoimintapäivä!

Ulla

Kimin hieman turvonnut jalka. Kiitti paarmat!

Itse tehty pesto on hyvää <3

Päivän marjasaalis

Loppu hyvin kaikki hyvin eli pakastimessa 15 kiloa mansikoita.

Tall Ship Races


Elämää kahden cornish rexin kanssa...<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti