keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Keravan parhaat kirppikset

Keravalta löytyy pari kivaa kirppistä/vanhan tavaran kauppaa, joissa kannattaa ehdottomasti piipahtaa! Näiden lisäksi Keravalta löytyy kirppiskeskittymä Santaniitynkadulta: Kruunun kirppis (Santaniitynkatu 5) ja Fida (Santaniitynkatu 9) ja Keravan Löytö (Santaniitynkatu 7). Nämä eivät kuulu omiin suosikkeihin, mutta toki näiltäkin voi löytöjä tehdä!


Tässä nämä omat lempparini:PARHAAT KIRPPUTORIT KERAVA

Oliverin kirppis, Palokorvenkatu 6

Iso ja tilava itsepalvelukirppis, jossa pöydät yleensä hyvin täynnä ja tavara vaihtuu. Täältä on löytynyt erityisesti kivoja ja hyväkuntoisia vaatteita lapsille. Täällä on myös paljon kivoja naistenvaatteita myynnissä. Oliverin sisätilojen ilmettä on freesattu viime aikoina ja siellä on ihanan boheemi sisustus. Myynnissä on myös kaunista sisustuskamaa. Oliverilla on myös aktiivinen Insta-tili, josta voi bongata, mitä kivaa siellä olisi tällä hetkellä.


Kierrätyskeskus Kirsikka, Aleksis Kiventie 6 (huomioi aukioloajat: ma-to klo 10-18, pe-su suljettu)

Mun lempipaikkoja Keravalla. Kirsikka toimii vanhoissa kunnallisen hammaslääkärin tiloissa kahdessa kerroksessa ja tavarat on siististi lajiteltu huoneisiin kategorioittain. Täällä riittää pengottavaa! Sen lisäksi, että Kirsikassa on myynnissä kaikkea mahdollista, Kirsikka lahjoittaa osan tavaroista sosiaalisin perustein vähävaraisille. Kirsikassa otetaan vastaan ehjää ja käyttökelpoista kodintavaraa, vaatetta, huonekaluja ym. Kirsikka on siis erinomainen kohde, jos haluat inventoida tavaroitasi ja lahjoittaa ne hyvään tarkoitukseen. Kirsikasta olen löytänyt sisustustavaraa, astioita, lakanoita, pellavapyyhkeitä, laudeliinoja, leluja, vaatteita -kaikkea mahdollista siis. Hinnat ovat olleet ainakin aiemmin todella kohtuulliset ja tavara vaihtuu! Viime aikoina olen tosin huomannut, että ainakin osaa hinnosta on selkeästi nostettu. Toivottavasti Kirsikka pitää edullisen linjan, jotta tavara vaihtuu jatkossakin tiheästi.

Hamsterila, Paasikivenkatu 4

Ihana vanhan tavaran kauppa! Vanhoja huonekaluja, lamppuja, astioita, muuta tavaraa. Erinomainen, ystävällinen palvelu. Lapsetkin monesti huomioitu tikkarilla. Huom. liike on tällä hetkellä auki vain perjantaisin ja lauantaisin (klo 10-17). 

Oliverin kirppis

Oliverilla on kiva sisustus

Oliverilla on myös sisustustavaraa myynnissä

Oliverilla on yleensä myynnissä paljon hyväkuntoisia lastenvaatteita

Kirsikan naistenvaatepuolta

Kirsikan leluosasto eli lasten lemppariosasto

Kirsikan lastenvaatevalikoimaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti