maanantai 28. helmikuuta 2022

Porvoon parhaat kirppikset

Uudenmaan kirppiskierros jatkuu. Porvoosta löytyy monta kivaa käymisen arvoista paikkaa! Tässä omat lempparini:


PORVOO PARHAAT KIRPPUTORIT

Goodwill, Ratsumestarinkatu 9 

Goodwill on valoisa ja siisti kierrätyskeskus, jossa on kaikkea astioista vaatteisiin ja huonekaluista leluihin! Hinta-laatusuhde on aivan loistava. Olen löytänyt täältä esim uudenveroisia vanhoja barbeja (vanhat barbit on niiiin ihania verrattuna uusiin) 3 e/kpl, pellavamekon 6e ym, pokkareita 0,5e/kpl... Hyviä löytöjä siis. Lämmin suositus! Tuotot menee työllisyystoiminnan tukemiseen eli tärkeään asiaan, vein itsekin viiime käynnillä tänne laatikollisen lahjoitustavaraa. 

Hänga, Rinnetie 9

Freesi ja viihtyisä itsepalvelukirppis Porvoon laitamilla. Kirppiksen yhteydessä on aivan ihanasti sisustettu kahvila! Tämä kirppis on uusi löytö, jossa on tullut käytyä vasta kerran, mutta tein hyvän löydön: paljasjalkakengät lapselle tulevaksi kesäksi, 10e. Täällä oli eritysesti pienempiä lastenvaatteita ja jos mulla olisi vauva/taapero, olisin varmasti ostanut vaikka mitä kivaa täältä!

Jussin Jättikirppis, Mestaritie 17

Valoisa ja siisti iso kirppis. Löysin täältä viimeksi halvalla ihanan käsinsolmitun villamaton ja uudet Sorelit lapselle sekä posliinikukan istutetun pistokkaan. Löytöjä voi siis tehdä laidasta laitaan. 

Porvoon Löytöpiste, Mestarintie 19

Jättkirpparin vieressä sijaitseva hieman sokkeloinen kirppis, josta voi kuitenkin löytää mitä vaan huonekaluista vaatteisiin. Olen löytänyt täältä mm. edullisesti Hackmanin aterimia ja ihania japanilaisia animaatioleffoja.


Hängan viihtyisä sisustus

Porvoon Löytöpiste

Löytöpisteen ihania vanhoja kalusteita 

Löytöpisteellä oli myynnissä juuri sellainen sohva, joka sopisi mun unelmien vanhan talon saliin. 

Goodwillin siistit ja valoisat tilat

Lapset tutkii Goodwillin valikoimaa

Goodwillissä on myynnissä mm. paljon edullisia ja hyviä kirjoja

1 kommentti:

  1. Minulla on kirpputoreja oikein ikävä, ei ole tullut hetkeen käytyä. Minä rakastan etsiä vanhoja astioita. Pitäisi ehkä käydä myös kierros tekemässä. Kiitos jakamisesta ja vinkeistä!

    VastaaPoista