keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Nyhtökaura-pinaattitortellinipaistos

Tämän ruuan alkuperäisohje on Chocochilin ihanasta blogista. Ihanan helppo ja maukas kasvisruoka arkeen, tätä on tullut tehtyä jo monesti! Olen hieman muokannut reseptiä;  korvasin perunagnocchit pinaattitortellineilla, koska kaupasta ei löytynyt perunaversiota. Pinaattitortellinit toimivatkin tosi hyvin nyhtökauran kaverina! (perunaversio on varmasti myös hyvä ja sitä pitää ehdottamasti kokeilla myös!) Vegaanisen juuston sijasta olen kuorruttanut paistoksen mozzarellalla. Tässä oma versioni:




NYHTÖKAURA-PINAATTITORTELLINIPAISTOS
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi (tai maun mukaan enemmänkin)
  • Öljyä paistamiseen
  • 1 pkt tomaattinyhtökauraa
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 dl vettä
  • 2 pkt/500g Rana Ricotta & Spinach tortellineja (tuorepastahyllystä)
  • 1 prk punaista pestoa 
  • 2 dl kaurakermaa
  • 150 g mozzarellajuustoraastetta
  • 1 ruukku basilikaa
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuullota sipulit pannulla öljyssä.
  2. Lisää Nyhtökaura, tomaattimurska, vesi ja pesto. Kuumenna. Lisää joukkoon tortellinit ja puolet basilikasta. Siirrä seos uunivuokaan. 
  3. Sekoita yhteen kaurakerma ja juustoraaste ja kaada seos vuokaan ruuan päälle. 
  4. Paista vuokaa uunissa n. 20 minuuttia. 
  5. Tarjoile tuoreen basilikan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti