VEGEHODARIT KASVISJAUHIKSESTA (N. 15 PIENTÄ HODARIA)
- 1 paketti Poutun Muu-kasvisjauhi (tai vastaava valmiste)
- Rypsiöljyä paistamiseen
- Ripaus savupaprikaa
- Ripaus cayennepippuria
- Suolaa
- 2 pussia pieniä hot dog-sämpylöitä (voit pakastaa ylimääräiset)
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- n. 1/2 tlk tomaattimurskaa
- Maustekurkkuja maun mukaan
- Mozzarellajuustoraastetta
- Oreganoa
- Tuoretta basilikaa
- Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Paista kasvisjauhis pannulla rapsakaksi. Sekoita sekaan n.puoli tölkillistä tomaattimurskaa. Mausta cayennepippurilla, savupaprikalla ja suolalla maun mukaan.
- Pilko kirsikkatomaatit ja suolakurkut pieniksi paloiksi.
- Laita hodarit pellille niin, että ne avautuvat ylöspäin. Lusikoi väliin kasisjauhis-tomaattiseosta ja sen päälle kirsikkatomaatin ja suolakurkun paloja. Kuorruta mozzarellajuustoraasteella. Ripottele päälle oreganoa.
- Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla n. 10-15 min, kunnes hodarit saavat rapsakan pinnan ja juusto saa väriä.
- Nauti tuoreen basilikan kanssa.
Tässä valmistuu helpot vegehodarit! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti