maanantai 19. huhtikuuta 2021

Hodarit kasvisjauhistäytteellä koko perheen makuun

Tässä tulee niin sanottu hatusta vedetty resepti, jonka on kehittänyt rakas mieheni. Meillä näitä vegehodareita on tehty jo monesti ja ne hupenevat aina nopeasti pelliltä, joten laitanpa ohjeen jakoon muidenkin iloksi! Kasvisjauhis on tosi kelpo tuote ja meillä sitä käytetään jauhelihan tavoin esim. bolognesessa. Mutta tässäpä tulee tämä mainion vegehodari-resepti:


KASVISJAUHISHODARIT (N. 15 PIENTÄ HODARIA)


  • 1 paketti Poutun Muu-kasvisjauhista (tai vastaava valmiste)
  • Rypsiöljyä paistamiseen
  • Ripaus savupaprikaa
  • Ripaus cayennepippuria
  • Suolaa
  • 2 pussia pieniä hot dog-sämpylöitä (voit pakastaa ylimääräiset)
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • n. 1/2 tlk tomaattimurskaa
  • Maustekurkkuja maun mukaan
  • Mozzarellajuustoraastetta
  • Oreganoa
  • Tuoretta basilikaa

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Paista kasvisjauhis pannulla rapsakaksi. Sekoita sekaan n.puoli tölkillistä tomaattimurskaa. Mausta cayennepippurilla, savupaprikalla ja suolalla maun mukaan. 
  2. Pilko kirsikkatomaatit ja suolakurkut pieniksi paloiksi. 
  3. Laita hodarit pellille niin, että ne avautuvat ylöspäin. Lusikoi väliin kasisjauhis-tomaattiseosta ja sen päälle kirsikkatomaatin ja suolakurkun paloja. Kuorruta mozzarellajuustoraasteella. Ripottele päälle oreganoa.
  4. Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla n. 10-15 min, kunnes hodarit saavat rapsakan pinnan ja juusto saa väriä. 
  5. Nauti tuoreen basilikan kanssa.


Tässä valmistuu helpot vegehodarit!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti