JAUHELIHA-KASVISKIUSAUS
- 400 g naudan jauhelihaa (mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla)
- 500 g perunasipulisekoitusta
- n. 300 g kukkakaalia (itse käytän pakaste luomu-kukkakaalia)
- n. 250 g porkkanaa
Kerma-maito-tuorejuustoseos:
- 200 g chilituorejuustoa
- 2 dl kaura/ruokakermaa
- 2 dl kauramaitoa/tavallista maitoa
- 1/2 tl suolaa
- Paprikajauhetta
- Mustapippuria
- Tuoreita/kuivattuja yrttejä maun mukaan
Pinnalle:
- Emmental-juustoraastetta
- Paista jauheliha ja mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla maun mukaan.
- Pese, kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi tai pilko pieniksi paloiksi.
- Kumoa voideltuun uunivuokaan jauheliha, porkkanat, kukkakaali sekä perunasipulisekoitus. Sekoita.
- Sekoita kulhossa chilituorejuusto, kerma, maito ja mausteet. Kaada tasaisesti ruuan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista 200-asteisessa uunissa kunnes perunat ovat kypsiä/pehmeitä ja pinta on saanut kivasti väriä, n.tunnin ajan.
- Tarjoile puolukkahillon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti