perjantai 17. heinäkuuta 2015

1-vuotissynttärit

Vietimme kesäkuun vikana viikonloppuna Islan ja Lukan 1-vuotissynttäreitä. On se vaan ihmeellistä, että meidän pienistä vastasyntyneistä on kasvanut kaksi tervettä, tomeraa, ihanaa, taitavaa ja touhuttavaa 1-vuotiasta taaperoa! Lauantaina oli kavereita käymässä ja sunnuntaina perhettä ja sukulaisia. Halusimme pitää kahtena päivänä juhlat, koska olisi ollut vähän stressaavaa, jos talo olisi ollut täynnä toisilleen tuntemattomia vieraita. Oli myös kiva ehtiä vähän jutellakin ihmisten kanssa (tosin keittiössä hääriessä ja vauvoja vahtiessahan suuri osa ajasta meni ;)). Samalla ihmiset näkivät uuden kotimmekin, tupareita emme erikseen jaksaneet järjestää. Juhlat oli suunniteltu alkamaan sopivasti synttärisankareiden ekojen unien jälkeen. Tyypit jaksoivatkin hyvin muutaman tunnin ja kävivät molempina päivinä sitten jossain vaiheessa iltapäivästä toisille unille. Isla ja Luka olivat saaneet kuluneena keskiviikkona 1-vuotisneuvolassa rokotteet, joiden seurauksena molemmat olivat pari päivää kuumeisia ja yöt olivat levottomia. Onneksi viikonloppuna kuumeiluja ei enää ollut. Sääkin suosi ja juhlavieraat pääsivät nauttimaan tarjoiluista terassille.

Tarjolla oli kinkkupiirakka, kasvis-fetapiirakka, jauhelihapiirakka, karjalanpiirakoita ja munavoita, passionjuustokakku, mustikkapiirakka, brookieseja, mansikoita ja viinirypäleitä. Lauantaina oli pari lajia vähemmän, koska vieraita oli vähän vähemmän. Meidän mielestä juhlat oli onnistuneet ja mukavat. Kiitos kaikille ihanille juhlavieraille osallistumisesta meille tärkeään merkkipäivään. Iso kiitos myös leipojille (ihanaa kun ei tarvinnut tehdä kaikkea itse!) ja Islan ja Lukan muistamisesta ihanin lahjoin.

Kuvia ei nyt ole kovin paljon julkaistavaksi, koska en ehtnyt heilua kameran takana ja suurin osa synttärivieraista tuskin haluaa kuviaan blogiin :) Tässä kuitenkin muutama kuva tarjoiluista ja synttärisankareista! <3 

Ulla
6 kommenttia: