torstai 25. kesäkuuta 2015

Kesäpäivä Fiskarsissa

Heippa, 

vietimme tiistaina ihanan kesäpäivän Fiskarsissa tutustuen idylliseen keskustaan ja kyläillen. Oli lämmin ja aurinko paistoi ihanasti monta tuntia ennen kuin ilma vaihtui sateiseksi. Tämä taisikin olla kesän peräti toinen lämmin päivä... Hyvää ruokaa ja seuraa sekä ihana ympäristä ja luonto, mikäs sen mukavampaa. Tässä vähän kuvia reissulta. Räpsin pitkästä aikaa vähän enemmän kuvia muustakin kuin vain vauvoista (tai no, taaperoitahan tyypit taitavat nykyään jo olla...) Fiskarsia voi kyllä lämpimästi suositella kesäpäivän retkikohteeksi!
2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3! Teidän taaperot on kasvaneet kovasti ja näyttävät todella pitkille :-).

    Kiitos Fiskars vinkistä. Kaipaan just tällaisia päiväretki-ideoita, kun meidän pidemmät matkasuunnitelmat tuntuu olevan tällä hetkellä toistaiseksi jäissä. Meidän pikkuiset ei tunnu viihtyvän kovinkaan hyvin reissun päällä ja joka ilta on parasta nukahtaa omaan tuttuun sänkyyn.

    Ihanaa kesää teidän perheelle :-)!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Tyypit ovat kyllä hujahtaneet melkoisen pitkiksi! Kiva jos sait postauksesta kesäretkivinkin :) Se on kyllä totta, että iltarutiinit ja nukutus sujuvat aina helpoiten kotona. Meidän pisin kesäreissu tänä kesänä on ollut pitkä viikonloppu maalla mummolassa, ja sielläkin isovanhemmat oli apuna :)

    VastaaPoista