torstai 4. joulukuuta 2014

Kaksosten ristiäiset

Heippa!

Islan ja Lukan ristiäisistä on vierähtänyt jo reilu kaksi kuukautta, joten tämä tulee nyt vähän viiveellä. Vauvat olivat ristiäisissä muutaman päivän vajaa 3 kuukauden ikäisiä. Kastetilaisuus oli läheisellä kirkolla ja kahvitilaisuus seurakuntasalissa. Paikalla olivat vain isovanhemmat, kummit ja sisarukset eli ihan lähipiiri. Vauvoja oli yllättävän hankala pitää sylissä pitkissä kastemekoissaan, mutta onneksi sylikummit hoitivatkin sen tehtävän ;) Virsinä meillä oli Ystävä sä lapsien ja Jumalan kämmenellä. Vauvat olivat melko rauhallisia kasteen ajan, Mutris hieman hermoili jossain vaiheessa. Tilaisuus oli kaunis ja mukava, ja kahvitarjoilut maittavat. Muut hoitivat leipomiset ja tarjoilut, mikä oli ihan mahtava juttu. Ei tarvinnut itse tarjoiluista stressata. Tarjolla oli muutama suolainen piirakka, voileipäkakku, juustokakku, pullia ja tietysti kahvia ja teetä. 

Olen kyllä ollut enemmän kuin tyytyväinen vauvoja nimiin. Pitkään ja hartaasti niitä mietittiinkin. Mutta oikeastaan nimet keksittiin kokonaisuudessaan eräällä kävelylenkillä jo ennen vauvojen syntymää. Sen jälkeen piti vain päättää ovatko ne nyt parhaat mahdolliset nimet. On ollut niin hauska saada kotiin vauvojen kelakortit ja muita kirjeitä, jotka on osoitettu vauvoille. A-tytöllä ja B-pojalla on nyt ihan oikeat nimet <3

Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaisensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. Mark 10:13-16


  
<3: Ulla4 kommenttia:

  1. Ihanat nimet! <3 Eksyin tänään blogiisi ja jään ehdottomasti seuraamaan toisen tuplaäidin ajatuksia! Pitääkin paremmalla ajalla selailla läpi vanhoja postauksia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elina! Kiva kun eksyit mun blogiin ja tervetuloa seuraamaan! <3 <Pitää ehdottomasti tulla vastavierailulle sun blogiin, toisten tuplaäitien kuulumiset kiinnostaa aina :)

    VastaaPoista
  3. Olette niin komea pari! :) Ihanat kuvat & vauvat sekä nimet tietty.

    VastaaPoista