sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kantoliinarakkaus

Heippa rakkaat lukijat!

Niin se aika vaan menee, että huomaa kirjoittaneensa edellisen postauksen 1,5 kuukautta sitten :( Voimavarat (ja aika) ovat olleet viime aikoina vähissä. Vauvat täyttävät alle viikon päästä 4 kuukautta, ja kuulumisia tulossa piakkoin. Tässä sitä ennen kantovälinepostaus, jonka kuvat on otettu 7.9, kauniina ja lämpöisenä syyskuun iltana. Kannoin tuohon aikaan vauvoja todella paljon liinassa, ja se oli kyllä monissa tilanteissa arjen pelastus! (mm. silloin, kun Mutris ei viihtynyt vaunuissa ollenkaan tai ei suostunut muualle päiväunille...) 

Meiltä löytyy kaksi Manduca-kantoreppua ja kaksi trikooliinaa (Tricot Slen ja Mam), kaikki ostettu käytettynä. Itse käytin alkuaikoina paljon Manducaa, mutta kun "löysin" kantoliinan, rakastuin siihen. Se oli niin pehmeä ja mukava, ja perussidonnan (kietaisuristi2) oppi muutamalla harjoittelukerralla. Monet kauppareissut sujuivat niin, että Kimi kantoi toista vauvaa Manducassa ja itse kannoin toista vauvaa liinassa. 

Nyt vauvat alkavat olla jo niin isoja, että trikooliinassa kantaminen alkaa tuntua nopeasti selässä. Tuntuu myös, että vauvat jäävät liinassa liian ylös. Kantaminen on vähentynyt myös sen takia, että vauvat viihtyvät ja nukkuvat nykyään niin hyvin vaunuissa. Toisinaan edelleen kotona otan jommankumman liinaan, ja joskus se on paras keino saada vauva rauhoittumaan. Olen käyttänyt Manducaa viimeksi joskus elokuussa, ja silloinkin olin vähän epävarma sen säädöistä. Nyt pitäisi vaan saada säädöt kohdalleen opetella käyttämään sitä uudelleen :)

<3: UllaEi kommentteja:

Lähetä kommentti