TAIVAALLINEN CHORIZOPASTA
Tähän suussasulavan maukkaaseen pastaan tarvitset:
- 200 g tuoreita herkkusieniä
- 1 hienonnettu sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 200 g Chorizo paprikasalamia
- Oliiviöljyä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 rkl raastettua parmesanjuustoa
- 1 kananmunankeltuainen
- Basilikaa hienonnettuna
- Mustapippuria
- 400 g pennepastaa
- Pilko sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja pilkotut sienet, paista kunnolla väriä sieniin.
- Lisää chorizosuikaleet pannulle, paista niihinkin hieman väriä.
- Keitä pasta al dente (onneksi olen oppinut, että pastaa ei koskaan kannata keittää pussin kyljessä suositeltua 11 minuuttia, 9 minuuttia riittää).
- Yhdistä pasta ja muut ainekset, lisää sekaan kerma, kananmunankeltuainen sekä raastettu parmesanjuusto. Pyöräytä sekaan mustapippuria myllystä sekä hienonnettu basilika.
- Koristele annos basilikanlehdillä ja raasta päälle parmesaania. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti