maanantai 12. elokuuta 2013

Taivaallinen chorizopasta

Kiitos tästä reseptistä kuuluu Hans Välimäelle ja Lidl-ruokakaupalle. Ohje nimittäin löytyi aikoinaan postiluukusta kolahtaneen Lidl-mainoksen sivuilta. Ei tosiaankaan ensimmäinen paikka, josta kuvittelisi löytävänsä hyvän reseptin...! Tässä oma versioni reseptistä, hieman hienosäädetty alkuperäisestä. Toimii!



TAIVAALLINEN CHORIZOPASTA


Tähän suussasulavan maukkaaseen pastaan tarvitset:

  • 200 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 hienonnettu sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g Chorizo paprikasalamia 
  • Oliiviöljyä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl raastettua parmesanjuustoa
  • 1 kananmunankeltuainen
  • Basilikaa hienonnettuna
  • Mustapippuria
  • 400 g pennepastaa 

  1. Pilko sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja pilkotut sienet, paista kunnolla väriä sieniin. 
  2. Lisää chorizosuikaleet pannulle, paista niihinkin hieman väriä. 
  3. Keitä pasta al dente (onneksi olen oppinut, että pastaa ei koskaan kannata keittää pussin kyljessä suositeltua 11 minuuttia, 9 minuuttia riittää). 
  4. Yhdistä pasta ja muut ainekset, lisää sekaan kerma, kananmunankeltuainen sekä raastettu parmesanjuusto. Pyöräytä sekaan mustapippuria myllystä sekä hienonnettu basilika. 
  5. Koristele annos basilikanlehdillä ja raasta päälle parmesaania. Tarjoa heti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti