sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kirppistelyä

Heippa!

Kävin tänään Kattilahallin kirppiksellä, joka järjestettiin tänään ensimmäistä kertaa. Valtterin kirpparia tämä kirppis ei kuitenkaan korvaa, seuraava kirppis on vasta 30.3. Kattilahallin edessä oli iso joukko ihmisiä jo ennen kirppiksen aukeamista klo. 12 (pisteet siitä, ettei tarvitse herätä sunnuntaina seiskalta kirppikselle!!) Pääsin onneksi ekassa erässä sisällä, kun kirpparin ovet avautuivat, mutta myöhemmin tulleita otettiin sisään sitä mukaa kun edellistä porukkaa oli saatu pihalle. Jonot ulkona kiemurtelivat aika pitkälle kun itse lähdin kotiin päin... Eli kannattaa tulla ajoissa, jos et haluat välttää piiiitkät jonot! Mutta ruuhkaan kannattaa varautua :D

Satuin varmaan ensimmäisenä erääseen pöytään penkomaan vauvanvaatteita ja löysinkin kassillisen söpöjä ja tosi hyväkuntoisia vaatteita yhteensä 20 eurolla. Tähän sisältyi myös kaksi uutta kestovaippaa :) Googlasin juuri kyseisen kestovaipan hinnan uutena: yli 23 euroa! Jos mahdollista, en kyllä osta mitään vauvan tarvikkeita uutena kaupasta, kun kirppikseltä tekee ihan helmilöytöjä murto-osalla kaupan hinnoista. Olen ihan fiiliksissä, kun pääsen ostelemaan vauvajuttuja! Katselen kirppiksiäkin nyt ihan uusin silmin. Toistaiseksi pitää ostaa vielä aika neutraaleja vaatteita, kun ei tiedetä, onko tulossa tyttöjä, poikia vai tyttö ja poika. Mutta parin viikon päästä sekin selvinnee rakenneultrassa. Aika paljon hankintoja pitää kyllä tehdä (ja kaikki tuplana), ja tämänpäiväiset löydöt olivat vasta ensimmäiset vauvantarvikeostokseni. Helsingissä pitää tsekata ainakin Kumpulan Vekarakirppis, Vuosaaren Piilokirppis ja Espoossa Nella & Nuttu.

Seuraavat kolme viikkoa kuluu taas sairaanhoitajan sijaisena eräässä kotisairaalassa, sen jälkeiset työkuviot ovat taasen auki... Etsimme myös koko ajan kuumeisesti uutta kämppää, sillä fakta on, että tämä 50 neliön kaksio ei tule riittämään meille enää kesällä... Toivottavasti kaikki asiat järjestyvät parhain päin!

Ulla


Tämmöinen ostoslista löytyi neuvolasta saadusta oppaasta


Kissat tietysti heti nuuhkimassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti