tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kokemuksia Ainun ja Herbinan tuotteista

Heippa, 

voitin tammikuussa käyttööni Ainun ja Herbinan kivoja ja tarpeellisia tuotteita itselleni ja vauvoille! Tässä olisi vähän kokemuksiani tuotteista.

Ainun tuotteista paketista löytyi puhdistuspyyhkeitä, kosteusemulsio ja pesuvaahto. Puhdistuspyyhepakkaus (24 kpl) on juuri kompaktin kokoinen hoitolaukkuun. Näillä puhdistuu vauvojen nassut, kädet ja pyllytkin (jos tuotos sattuu olemaan tarpeeksi kiinteä). Vauvanpuhdistuksen lisäksi käytän puhdistuspyyhkeitä melkein minkä tahansa puhdistamiseen! Näillä puhdistuu syöttötuoli, hoitoalusta, erilaiset pinnat... Monikäyttöinen tuote siis, meillä puhdistuspyyhkeet on ihan must! Puhdistusvaahdosta olen myös tykännyt. Pesemme sillä iltaisin kraanan alla vauvojen jalat ja kädet aina silloin, kun vauvat eivät käy kokokylvyssä. Vaahto on ihanan pehmeää ja tulee puhdasta jälkeä. Tässä on myös kiva raikas tuoksu. En itse osta vauvoille hajustettuja tuotteita, mutta tämä on kyllä vaikuttanut sopivan hyvin molempien iholle, myös Lukan atooppiselle iholle. Tämä on ollut reilu kuukauden joka päivä käytössä, ja jäljellä on vielä melkein puolet. Kosteusemulsio lupaa imeytyä nopeasti ja tämän lupauksen se lunasti. Rasvaamme joka ilta Lukan ihon, ja se onkin viime aikoina pysynyt hyvässä kunnossa ihan perusvoiteella. Tämä hajusteeton rypsiöljyä sisältävä kosteusemulsio on ajanut asian hyvin. Pumppupullo on kätevä, ja se onkin käytetty jo lähes tyhjäksi.



Herbinan tuotteista paketista löytyi kaura-suklaasuihkugeeli sekä -vartalovoi. Molemmissa on syötävän hyvä tuoksu. Suihkussa on ihana suklaakaurakeksin tuoksu, kun käytän suihkugeeliä. Vartalovoi on ihanan täyteläinen, ja tuntuu kosteuttavalta. Olen vähän laiska rasvailemaan muuta kuin naamaa, ellei ole ihan pakko (eli jos iho rapisee kuivuuttaan tai on pahasti ihottumaa.), pitäisikin vähän aktivoitua rasvailemaan useammin. Pakko lisätä vielä Kimin kommentti käytettyäni tätä voidetta: "Mikä tääl haisee?" :'D Eli ei sovi ehkä muille kuin aika voimakkaan kaakaon tuoksun ystäville ;)

Kiitos siis vielä Sannalla ja Bernerille kivoista tuotteista! :)

Ulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti