perjantai 2. tammikuuta 2015

Islan ja Lukan ensimmäinen joulu

Heippa, 

joulusta on jo viikko, mutta tässä tulee vielä vähän joulukuvia meidän tonttukaksikosta.  Meidän joulut ovat jo monta vuotta menneet niin, että vietämme joka toisen jouluaaton Kimin porukoilla ja joka toisen meidän porukoilla. Joulupäivänä mennään sitten sinne, missä ei oltu aattona. Tänä jouluna oltiin aatto Kimin porukoilla. Täytyy sanoa, että on kyllä melkoinen operaatio mennä tämän konkkaronkan kanssa yökyläilemään. Mukaan tarvitsee mm. kaksi matkasänkyä (voi niitä aikoja, kun mahtuivat vielä kompaktisti yhteen sänkyyn...), tuplavaunut päiväunia varten, tuttipulloja, litroittain korviketta, soseita, vaihtovaatteita, vaihtovaatteiden vaihtovaatteita, ulkovaatteet, kasan vaippoja, vuodevaatteita, harsoja, itkuhälytin... Ja sitten pitää muistaa vielä kaikenlainen tärkeä tilpehööri kuten tutit ja kuolalaput, muuten ollaan pulassa :D Huh! Ei ihan stressitöntä meininkiä. 

Joulu on kyllä vuoden ihanin juhla. Oli ihana saada valkea joulu kirpakan pakkassään kera! Jouluun kuului yhdessäoloa läheisten kanssa, jouluruokaa sekä lahjojen antamista ja saamista. Erityisesti vauvoja lahjottiin melkoisen paljon. Nyt kaapissa on odottamassa mm. pino seuraavan koon vaatteita, mikä on tosi kiva juttu! Hassua, että viime jouluna Isla ja Luka vasta kasvoivat mahassani, ja olivat vielä tosi pieniä. Olo oli tuohon aikaan todella pahoinvoiva. Tänä jouluna nuo pikkuiset olivat jo lähes puolivuotiaita n. 8,5 kiloisia pötkyläitä. 


Tämä hetki ei ollut ihan otollinen kuvailuille

Mutris-tonttu ja Suippis-tonttu2 kommenttia:

  1. Ihana Joulu ollut teillä <3 Miten musta tuntuu, että me ollaan tämä koko vuosi vaan kotona, ettei tarvitse pakata perhettä autoon ;D Meilläkin kaksoset meni omiin pinnasänkyihin nukkumaan hetki sitten. Vinski ähisee öisin niin paljon enemmän kun siskonsa, joten oli pakko erottaa unien vuoksi.

    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  2. Tiedän tunteen! :D Joo meidän piti kanssa erottaa jo ajat sitten, kun ähisivät ja potkivat toisiaan. Viikonloppuna siirrettiin tyypit kokonaan omaan huoneeseen. Ihanaa alkanutta vuotta teidänkin poppoolle!

    VastaaPoista